Προσευχές παιδιών του Α2

Χριστέ μου καλέ, δώσε όλα τα καλά στα παιδιά, που η χώρα τους είναι σε πόλεμο ή που δεν έχουν να φάνε και σε eμένα που σε αγαπώ Eσένα κάθε μέρα όταν διαβάζω οδηγό ή στον ύπνο μου, όταν ξυπνάω θα σε έχω στο πλευρό μου. (Φ.Δ.)

Κύριε, εύχομαι όλοι οι άνθρωποι Να είναι υγιείς, εύχομαι όλοι να έχουν τα απαραίτητα για να ζήσουν. (Σ.Α.)

Ουράνιε Πατέρα μας, προσεύχομαι για τα παιδιά που είναι σε δύσκολη κατάσταση, εύχομαι να σταματήσει ο πόλεμος παγκοσμίως και όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν όλα αυτά που έχουμε και εμείς. Νερό, φαγητό, σπίτι, υγεία, σχολείο, αγάπη και οικογένεια. Σ΄ ευχαριστώ θεέ μου και ελπίζω να πραγματοποιηθεί η ευχή μου! (Μ.Μ.)

Σε παρακαλούμε Ουράνιε Πατέρα μας, προστάτεψε τα παιδιά αυτά που πεινάνε και δεν είναι ασφαλή. Όπως σ’ εμάς δίνεις φαγητό, σπίτι και μία οικογένεια έτσι και σε αυτά αξίζουν όλα τα αγαθά. Σε παρακαλούμε Θεέ μας να τα προσέχεις όπως προσέχεις και μας. (Ε.Μ.)

Θεέ μας βοήθησε τα παιδιά όλου του κόσμου να αποκτήσουν τα βασικά αγαθά (σπίτι, στέγη, νερό) για να μπορέσουν να ζήσουν όπως όλοι εμείς που τα έχουμε και τα θεωρούμε δεδομένα. (Γ.Α.)

Πατέρα μας φέρε Αγάπη, Γαλήνη και Ειρήνη στον κόσμο. Μοίρασε φαγητό, προστασία και θαλπωρή στα παιδιά που δυσκολεύονται και σε χρειάζονται στο πλάι τους. Γλιτώσετε τα απ’ τους πολέμους και τις κακοτυχίες της ζωής. Βοηθά τα να ζήσουν μία ήρεμη ζωή χωρίς πείνα, φτώχεια και θλίψη. Πιστεύουμε σ΄ σένα Πατέρα μας και γλίτωσε τα κακόμοιρα παιδιά από αυτή τη δύστυχη ζωή. (Γ.Κ.)

Θεέ μου πρόσφερε υγεία και αγάπη σε όλα τα παιδιά και κάνε κανένα να μην κλάψει ποτέ ξανά. (Ζ.Α.Γ.)

Θεε μου,που από ψηλά ευλογεις μέρα και νύχτα αυτήν εδώ τη γη να ανθίζει με μαργαρίτες, ανεμώνες, παπαρούνες ολοκόκκινες κάνε τα κρίνα σου λευκές σημαίες Ειρήνης. Τι κι αν ο άνθρωπος πλανεμένος του πολέμου το χορό χορεύει, εμείς γονατιστοί για την Ειρήνη προς Εσένα προσευχόμαστε. Δώσε παρηγοριά στις χαροκαμένες μάνες, πάρε τα ορφανά στην αγκαλιά σου, κάνε οι νεκροί ν΄ αναστηθούν χωρίς παράπονο, ξέροντας πως δεν χάρισαν μάταια του αίματος. Αυτές τις μέρες της Λαμπρής που το φως ξεχειλίζει στην πλάση, σκούπισε το κλάμα από τα παιδικά μάτια και ορθές πια καινούργιες ψυχές εμείς με την καρδιά μας γεμάτη από το λόγο σου αγάπη και Ειρήνη να μην ντρεπόμαστε για τη χαρά μας. (Α.Κ.)

Ο Χριστός να μας προσέχει και αγάπη και Ειρήνη στον κόσμο να παρέχει. Ποτέ κακό να μη μας βρει υγεία και ευτυχία στον κόσμο να επικρατεί (Ε.Α.)

Άγιε πατέρα μας συγχώρα τους απρεπείς τις αμαρτίες μας και τις πονηρές μας σκέψεις, δώσε μας τη φώτιση να μείνουμε μακριά από τα δηλητήρια και τα φαρμακία. Αμήν. Σ.Β.

Επισκέψεις: 49