Επίσκεψη από το Ekonomska škola, Požega της Κροατίας

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, το σχολείο μας είχε τη χαρά να υποδεχτεί δύο καθηγήτριες από το Ekonomska škola, Požega της Κροατίας για σκοπούς σκίασης εργασίας (job shadowing) , την κα. LIDIA GERSTMAN, καθηγήτρια Κροατικής Γλώσσας και την κα. VIOLETA KATUŠIĆ, καθηγήτρια Χημείας και Βιολογίας.

Οι καθηγήτριες παρακολούθησαν το μάθημα των Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Αρχαίων Ελληνικών, Νέων Ελληνικών, Φυσικής, Πληροφορικής, Φυσικής Αγωγής και τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων. Επιπλέον, συμμετείχαν στο Θεατρικό Εργαστήρι και σε άλλες σχολικές δραστηριότητες.

Ο στόχος της επίσκεψής τους ήταν η ανταλλαγή γνώσεων, ιδεών και καλών πρακτικών μεταξύ των δύο σχολείων. Τα οφέλη από τη συνεργασία μας είναι αμοιβαία και πολλαπλά καθώς περιλαμβάνει την ανάπτυξη της διαπολιτισμικής κατανόησης , τη βελτίωση των δεξιοτήτων διδασκαλίας και την ενίσχυση της διεθνής συνεργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης.

Από το σχολείο και το νησί μας, οι συνάδελφοι αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την επιθυμία για μελλοντική συνεργασία.

Τις ευχαριστούμε θερμά και ανυπομονούμε για την επόμενη δράση μας!

Επισκέψεις: 54